En kopp te!

Helgbilden

Vad passar bättre än en kopp te när man är lite trött och frusen. Detta Earl Grey-te med citron är mitt nya favoritte. Jag dricker 2 – 4 koppar te varje dag, ibland mer ändå, det har blivit så efter att jag slutade dricka kaffe för ett år sedan.

En kopp te!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “En kopp te!

  1. Violen på Brandholmen says:

    Jag dricker inte te så ofta men just den sorten finns i mitt skåp!
    Ha en bra kommande vecka!

  2. Mias Mix says:

    Mmm det där téet skulle jag gilla. Har inte sett et förut så tack för tipset.
    Vad jobbigt att det har brunnit bredvid ert jobb. Tar väl tid innan lukten försvinner. Tack för att du tittade in hos mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *