Har landat….

Posted in Allmänt
on 3 juli 2009

Så är man då hemkommen från Norgeresan. Landade i Köping i måndags kväll efter en underbar resa med jättetrevliga reskamrater, fint väder (för varmt) och massor av fotograferande. Det blev totalt över 2000 bilder, massor av fåglar och landskapsbilder och en dag med EFIT. Har inte hunnit flytta över fotografierna till den stora datorn än men ett litet smakprov har jag dock, denna söta älgkalv var jättenyfiken på oss där vi stod parkerade vid vägkanten, vi tordes inte gå ur bilen ifall mamma älg var i närheten men fina kort fick vi.

MG_8895

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng