Filip och Fredrik

Posted in Allmänt
on 19 maj 2006

Det är inte ofta som man möter kändisar in ”real life” men härom dagen så kom Filip och Fredrik in på macken.

De skulle intervjua chefen till en ny säsong av 100 höjdare. Killarna var mycket trevliga men jag blev förvånade att de var lika uppskruvade i verkligheten som på TV, fast det kan ju vara så att de tog på sig sina ”roller” innan de klev in på macken.

 

/ /

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng