Lite om mig

Jag är född norrlänning och Norrland finns alltid i mitt hjärta hur lång bort jag än kommer. Favoritårstiden är vinter med massor av snö men jag åker varken skidor eller skridskor. Min familj består av mina barn, Mikaela (-92), Mathias (-97) och Linnea (-00) och min man Jukka. Vi bor i en gul villa strax utanför Köping, här är det maken som står för vedklyvning och rensning i rabatterna medans jag är den som står nere i källaren och roar mig med tvätten 😉  det där med att påta i trädgården är inte min grej utan jag jag är mer än inomhusmänniska även jag har blivit bättre på att vara ute de senaste åren.

Periodvis så läser jag mycket böcker – tjocka böcker ska det vara som Berättelsen om fjärrskådarna av Robin Hobb. Jag lägger också gärna mina pengar på en bra film och jag har en hel del bokhyllan, Sci-Fi filmer är mina favoriter men romantiska kostymfilmer ligger också bra till, jag tittar nästan aldrig på tv däremot så tittar jag gärna på Netflix eller HBO, Sherlock Holmes-serier ser jag gärna annars mest Sci-Fi serier.

Under många år så älskade jag att fotografera men för ett par år sedan så försvann det intresset både hastigt och lustigt, jag hoppas att intresset för att fotografera kommer tillbaka, under tiden så är kamerautrustningen väl nerpackad tills den dagen kommer. På mimali.se så finns hela mitt arkiv av foton.

Att göra kort började jag med sommaren 2009 då två fotokompisar visade hur roligt denna hobby är. Det blir mest födelsedags- och julkort men även lite altrade burkar. Hösten 2012 fick jag upp ögonen för Mixed Media, och jag har till dagens datum samlat på mig en hel del färger och andra ateraljer som hör till men jag inte hunnit med att använda det så mycket som jag önskade.

allt annat @ mimali.se är min blogg och jag började skriva i den september 2005, det är många år det 🙂 periodvis mycket inlägg och andra perioden ganska vilande. Här skriver jag om min vardag oftast med bilder som jag även lägger upp på Instagram, spelar musik och tipsar om allt som intresserar mig.

Annan info

WordPress
Webhotell: Binero

Maria Pannula
Senast uppdat. 2020-05-26

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng