Vad är detta?

Posted in Allmänt
on 12 november 2006

Kl är 07:05 en söndagsmorgon och jag är uppe och påklädd. Jag som alltid sover till klockan ringer har de senaste dagarna vaknat vid 5-tiden, skrev om det i tisdags men jag trodde att det bara var något övergående, men icke.

Vad hittar man då på när hela huset sover?  Man tar med sig en stor kopp kaffe och sätter säg vid datorn förstås, ser att man kan uppdatera WP från 2.0.4 till 2.0.5, ska nog ta och göra det då!

1 Comment

 • Reply Lena

  Visst är det rackarns jobbigt att vakna före tuppen. Även jag hade en sådan period för ett tag sedan. Blev nästan tokig när klockan visade på 5 eller halv 6 i stort sett varje morgon när jag vaknade. Men dessbättre så gick det över efter ett tag så nu sover jag länge som bara den varje morgon i stället.

  Tjing…Lena

  13 november 2006 at 14:08
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng