Sitter hemma!

Posted in Allmänt
on 24 augusti 2015

Jag sitter hemma och funderar hur jag ska kunna jobba när man inte kommer in på jobbet. Kontoret ligger granne med en bilverkstad och där började det brinna igår morse, det brann inget på kontoret men allt är rökskadat och ingen släpps in. Om ett par veckor var det tänkt att vi skulle flytta till en dela som är nyrenoverad men även den del är rökskadad så det blir inget med.

Nu ska jag svara på lite mail (de brukar vara en hög) för den kommer jag åt i alla fall.

Från arkivet

/ /

2 Comments

 • Reply Ulla Laiho

  Jordgubbshallon refererar nog mer till utseendet – de smakar nästan ingenting.

  24 augusti 2015 at 11:37
  • Reply Maria

   Misstänkte nästan det, men de var väldigt vackra att titta på i alla fall.

   24 augusti 2015 at 14:39

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng