EFIT den 24 juli

Posted in Allmänt
on 24 juli 2010

Jag brukar tycka att det är långt mellan gångerna men den här gången gick det så snabbt, det är ju bara 4 dagar sedan jag lade upp mitt föregående EFIT men då jag finner stort nöje i att vara med i EFIT så är jag även med i dagens.

Tack för idag, slut för idag.

ettfotoitimmen.se

Håll muspekaren över bilderna för att läsa vad jag har skrivit , klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

Från arkivet

12 Comments

 • Reply Anna

  Hej!

  Så härligt att än en gång få njuta av dina vackra bilder!

  // Kram Anna

  24 juli 2010 at 12:47
 • Reply Anna

  Hej!

  Är bara inne för att se om du hade lagt ut några nya bilder.

  Ha en skön kväll!

  // Kram

  24 juli 2010 at 17:50
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Fina bilder som alltid. Fast nu fick du mig sugen på pommes, inte så bra;)
  Hoppas sommaren flyter på fint för er, må så gott, vännen.
  Kram!

  24 juli 2010 at 18:38
 • Reply Cia

  Helt otroligt, jag missade EFIT idag igen… MEN jag har i alla fall fotat idag. Så några bilder kommer i alla fall upp på bloggen ;-)

  24 juli 2010 at 19:29
 • Reply foto CHIP - Birgitta

  Kul att se din dag – trevligt upplägg :)

  25 juli 2010 at 00:30
 • Reply Micke

  Inne och spanar lite till, var in och kikade igår med men då sidan hängde sig (verkar vara bilden på kameran som heter nått annat än övriga) så jag fick stänga fliken bara och blev ju inget kommenterat då.

  Ungsteka potatisen såg ju mer än smarrig ut!

  Jag hade mest en utedag igår jag.. härligt! :lol: :wow:

  25 juli 2010 at 07:26
 • Reply Niklas Györi

  En trevlig promenad igår :-)

  25 juli 2010 at 12:05
 • Reply catja

  Klart jag missade EFIT. Men jag har så mkt att tänka på att sådant slinker förbi mig. Borde skaffa mig en bra kalender. Jag om någon behöver en sådan fast jag inte vill erkänna det. För visst kan jag hålla ALLT i skallen utan problem? :lol:

  Tack för tipsen om WP. Det börjar rulla på. Har inte så mkt tid att sitta men det har kommit igång iaf och så får menyn fyllas på efterhand. Ska försöka leta upp ett plug-in till liknande fotovisning du har på EFITen så kanske jag också kan vara med på EFIT igen nästa gång. :)

  kram

  25 juli 2010 at 14:50
 • Reply Lotta

  Jag äger ingen papperstelefonbok… :) Finns de inte i mobilen- finns de inte ;)

  25 juli 2010 at 17:33
 • Reply Agneta

  Blomman som tyck leva av luft, ser ut att vara en porslinsblomma och dom brukar klara sig bra med lite vatten.
  Hoppas du fick till några fina foton under promenaden. Kramen, Agneta

  25 juli 2010 at 20:01
 • Reply A F F L U E N Z A

  Ha ha, här hemma verkar mina egna blommor leva på luft. Undras om de har vant sig vid att bara få vatten typ 1 gång i månaden? ;) Vad kul att du gick med på promenaden =)

  26 juli 2010 at 10:40
 • Reply Mia

  Vissa porslinsblommor är tacksamma på det viset, glöm dem och de blommar fint! Kul att få följa din dag!

  27 juli 2010 at 21:01
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng