Kräftskiva

Posted in Allmänt
on 28 augusti 2006

I lördags så var Jukka och jag tillsammans med hans bror och tjej på kräftskiva på ett ställe som heter Athos som ligger nere vid småbåtshamnen här i Köping. Det var första gången på evigheter som vi gjorde något utan ungarna.

Athos hade dukat upp en härlig buffe kräftor och annat smått och gott. Trevligt hade vi och när vi nu hade barnvakt så kunde vi ju vara ute så länge man ville. Vi kom dit till 18:00 och var hemma strax före 22. Börjar man bli gammal heller?

1 Comment

 • Reply Pia

  :???: Men Maria då, det var inte lång kräftskevevisit du var på.. Hann du med att ta snapsen eller skrotade du den..:lol: Näääää då man behöver inte vara gammal för att vara på blixtvisit.. sånt känner man själv ena gången är man till morgonen nästa och en annan gång blir det som sagt blixtvisit. Kul du hittade till mej oxså..
  Ha de gött elligöttis..
  Kram:smile:

  29 augusti 2006 at 18:02
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng