Det är mörkt ute!

Posted in Allmänt
on 15 november 2007

Jag som älskar vinterhalvåret har aldrig (förrän nu) reflekterat så mycket över att det är en himla mörk årstid. Det är ju så mysigt med lampor i fönstren och värmeljus på borden.

Men rida en tur på en väg där det inte finns någon lampor eller ta en tur i skogen det är inte så mysigt när det är mörkt ute. Så nästa gång vi ställer om till vintertid kan vi inte ta och backa klockan en 3-4 timmar på en gång? :wink:

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng