EFIT den 16 juli

Posted in Allmänt
on 20 juli 2010

I fredags så var det dax för EFIT igen, min fredag tillbringade jag i en bil tillsammans med mina jättegoa syskon, vi gjorde en resa till Skellefteå för att hälsa på våran pappa och hans fru. Efter en fullspäckad helg så reste vi hem igår, så idag (måndag) då jag nu är åter i hemmets lugna vrå har jag haft tid att lägga upp bilderna från fredagens resa.

ettfotoitimmen.se

Håll muspekaren över bilderna för att läsa vad jag har skrivit , klicka på bilderna för att se dem i ett större format.

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Cia

  Fan missade IGEN :mad: Jag är värdelös EFITare.

  21 juli 2010 at 22:36
 • Reply Agneta

  Hej!
  Denna har jag ju missat! Gillar foton från trakter jag aldrig sett, så detta var en fin bildkavalkad. Tack för det.
  Kram, Agneta

  25 juli 2010 at 19:59
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng