Ommöblering

Posted in Allmänt
on 21 juli 2006

Tänkte att jag skulle ta och möblera om i vardagsrummet idag. Har planerat in hur jag vill att det ska stå och jag tror att det skulle bli riktigt bra. MEN så kom jag på att om jag flyttar TV:n så måste jag också flytta T-slingan som är uppspikad runt hela rummet (uppe vid taket) det är en himla massa (pyttesmå) spikar som ska dras ut. 

Så nu sitter jag här och undrar om jag vekligen ids göra det, fast jag kan ju fråga om älsklingen vill komma in och hjälpa mig. Han vill säkert avbryta klippningen av häcken för att komma in och hjälpa mig i det varma vardagsrummet i stället ;)

4 Comments

 • Reply Inger

  Hejsan, hur orkar du tänka på ommöblering nu i denna hetta…jag storknar på jobbet kan du tro. Duschar bara i ett…har först semester i slutet av augusti. Var ju i egypten i våras, där är det en helt annan värme, mycket torrare man svettas inte alls bara törstas i hjäl om man inte passar sig. Ha det så gott kram Inger:smile:

  22 juli 2006 at 14:21
 • Reply Jeanette

  Snacka om att vara lika.. själva har vi möblerat om vardagsrummet med.. Hur gick det för er? Kan förstå att t-slingan hjälper till en massa. Till hösten (september) skall jag få en förstärkare till ytterdörren :)
  Ha det gott *kram*

  22 juli 2006 at 16:56
 • Reply Susan

  Kan väl tro att det blir lite för varmt att möblera om i den här värmen vännen:wink: Jag som trodde det skulle vara regn idag också. för vi hade faktiskt regn i går:eek: Men idag har vi faktiskt 30 grader, och jag är såååå glad för poolen på tomten. Den är suverän att ha den här sommaren. Kram Susan

  22 juli 2006 at 18:29
 • Reply Inger

  Hejsan kära Maria, blev det någon ommöblering?Jag lyssnar också mycket på Michael Bublé, helt underbar musik! Ha detfortsatt gott. *Kramis*

  24 juli 2006 at 10:27
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng