Rita kors i taket…

Posted in Allmänt
on 6 maj 2010

Jag tycker att dagarna när ungarna är i skola och Jukka arbetar är så jobbiga, jag verkligen hatar att det är alldeles tyst och vetskapen att jag är ensam hemma, jag försöker fylla dagarna med innehåll men det är inte lätt tycker jag så Jukka föreslog häromdagen att jag kunde ju gå ut och ta bort ris och löv från rabatten som vi har på framsidan, jag kan lugnt säga att förslaget inte gjorde så att jag hoppade av glädje då jag är hon som lika gärna skulle kunna ha asfalt istället för gräsmatta och rabatter.

Men nu har jag bestämt mig, rita kors i taket, jag ska ta fram krattan och skottkärran, nu ska det göras fint!

Saker att vara glad över idag:

♥ Solen lyser.

♥ Jag ska vara ute och kommer då att få massor med frisk luft och kanske även lite färg i ansiktet.

♥ Jukka kommer att bli glad att jag grejar ute.

♥ Jag räknar ”kratta löv” som motion och då känns det ännu bättre.

Vad har du att vara glad över idag?

8 Comments

 • Reply Cia

  Ähhh beställ asfalt sten och grus istället. Sen en lövblåsare… Då är du klar för flera år framåt. Blåsa löv är roligare än att kratta, jag lovar!

  6 maj 2010 at 09:21
 • Reply AnnaKK

  En fungerande blogg, är nog mitt stora glädjeämne denna dag – eller kanske snarare att jag slipper sitta ännu en dag och krabba med sånt som inte funkar och ett bloggbyte som följd av det… <:-)

  Det är nästan så jag kan tänka mej en dag med trädgårdsarbete som omväxling!! ;-)

  Hoppas det blev fint i dina/era rabatter och så där! :-)

  6 maj 2010 at 09:33
 • Reply Lotta

  Jag gillar inte heller att greja i trädgården… men det ger en skön känsla. Under tiden men mest när man trött kan beskåda sitt verk och känna på de fina musklerna arbetet skapade ;)

  6 maj 2010 at 19:29
 • Reply A F F L U E N Z A

  Gör du? Själv tycker jag att det är jätteskönt att vara ensam hemma. :up:

  7 maj 2010 at 08:54
 • Reply catja

  Just i dag tycker jag det är jätteskönt att elektrikern besökte huset igår. Nu kan väggar snart sättas. Vara ensam hemma gillar jag V E RK L I G E N :lol: Helt hundra. Gillar tystnaden. Gillar att vara ensam med mina egna tankar och skrutta runt. Fast det är klart…jag V E T ju att Anders snart kommer hem. Tidsplan för huset…tja du vad säger man där…hade hoppats att snart vara klar med vardagsrum men som sagt elkillen har nog säkert sinkat en månad på det projektet. Kommer när han tycker och avbokar mest hela tiden. Jobbigt. Det är många ggr han ska vara där innan det är klart. Huset är nu ett skal med virrvarr av slangar och ledningar som är synliga längs väggarna. Det är inte lite vi talar om. Herregud om man visste hur mycket som döljs bakom väggarna. Oj oj…Nej det är jättesvårt att säga något om tiden då det är så mycket ”pill” som döljs i väggar men som måste göras. Sådant som aldrig kommer att synas för sig själv men som är ett måste för helheten och för att det som syns på ytan ska bli bra. Om sovloft och vardagsrum blir klart i sommar är jag glad. :)

  Vill också säga att din sida är så jäkla snygg! Absolut den snyggaste wp-sida jag sett så ändra den A L D R I G! :)

  kram /Catja

  7 maj 2010 at 11:14
  • Reply Maria

   Jag rodnar :D

   11 maj 2010 at 12:37
 • Reply Karin

  Jag tycker du har en klok man! :up:
  Och trädgårdsarbete ÄR bra motion, bättre än att lyfta skrot.
  Kram Karin

  7 maj 2010 at 18:01
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Ja du, tänk om vi försökte ägna mer tankar till det vi ändå har att glädja oss åt än det motsatta…
  Idag gläder jag mig åt:
  – Liten strimma sol mellan molnen, man får glädjas åt det lilla.
  – Vi väntar på Stadmissionen som ska hämta vår tjock-tv, när som helst nu.
  – Den nya tv:n kommer efter kl. 14.
  *Ovanstående helt utan inbördes ordning;) :kram:

  10 maj 2010 at 10:15
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng