Rita kors i taket…

Posted in Allmänt
on 6 maj 2010

Jag tycker att dagarna när ungarna är i skola och Jukka arbetar är så jobbiga, jag verkligen hatar att det är alldeles tyst och vetskapen att jag är ensam hemma, jag försöker fylla dagarna med innehåll men det är inte lätt tycker jag så Jukka föreslog häromdagen att jag kunde ju gå ut och ta bort ris och löv från rabatten som vi har på framsidan, jag kan lugnt säga att förslaget inte gjorde så att jag hoppade av glädje då jag är hon som lika gärna skulle kunna ha asfalt istället för gräsmatta och rabatter.

Men nu har jag bestämt mig, rita kors i taket, jag ska ta fram krattan och skottkärran, nu ska det göras fint!

Saker att vara glad över idag:

♥ Solen lyser.

♥ Jag ska vara ute och kommer då att få massor med frisk luft och kanske även lite färg i ansiktet.

♥ Jukka kommer att bli glad att jag grejar ute.

♥ Jag räknar ”kratta löv” som motion och då känns det ännu bättre.

Vad har du att vara glad över idag?

You may also like