Valborg

Posted in Allmänt
on 1 maj 2010

DSC00073
Sony Ericsson W595 | 3.6mm | 1/20 | ƒ/2.8

Så var det då Valborgsmässoafton igår och då fanns det förstås stora chanser att fota både Valborgsmässoeldar och fyrverkerier. Jag och familjen var skulle till goa vänner och äta korv och titta på elden. Vad gör då jag?! Jo cyklar hemifrån utan kameran och kommer inte på det förrän jag är framme. Nu är det förstås inte alls någon lång väg till vännerna (tvärtom) men cykla på gropig grusväg är inte riktigt min grej, så istället för att fota som jag hade planerat blev det några foton tagna på elden med mobilen och fyrverkerier får jag föreviga någon annan gång.

MEN ibland så suckar jag undrar om det finns någon som är så glömsk och förvirrad som jag. @.@

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Lotta

  Talesättet är ju… det du inte har i huvudet får du ha i benen :) Jag lägger till… eller så gör man det bästa av situationen, och det gjorde ju du :)
  Lotta

  1 maj 2010 at 18:50
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Jodå det gör det. Finns någon som är lika, om inte mer, förvirrad än du ;)
  När jag väl kommer ihåg att ta med kameran så är batteriet inte alltid laddat. Suck.

  Men jag tror både du och jag hade det mysigt ändå, vad vi än gjorde, inte sant?
  Ha det gott. :kram:

  2 maj 2010 at 10:05
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng