Funktionär på EM i styrkelyft

Posted in Allmänt
on 7 maj 2010

Köpings Atletklubb arrangerar EM i Styrkelyft här i Köping (4-8 maj), Jukka (som är medlem i klubben) hade sedan länge lovat att han skulle vara funktionär (de dagarna som han var ledig från jobbet) under EM:et från morgon till kväll och det är fredag och lördag, då de även behövde folk i cafeterian och i entrén (där man inte behöver kunna något om styrkelyft) så har jag lovat att vara där mellan 8 till 15 de dagarna, men så sedan måste jag åka hem och laga mat till ungarna. Idag har jag varit i cafeterian och efter lunch så har jag varit följeslagare åt en av de tjejer (guldmedaljörerna) som skulle dopingtestas. Som följeslagare ska men gå med den tävlande från de har blivit meddelade att de ska testas tills de har blivit testade.

Klicka på bilderna för att se dem i en större storlek.

Jag hann även titta en stund på en klass där damer tävlade och även fast jag inte har något speciellt  intresse av denna idrott så måste jag säga att det var otroligt imponerande att se tjejerna lyfta allt som de gjorde. I morgon är det herrar 125+ som tävlar och då hoppas jag att jag även hinner fota lite då.

/

You may also like