Paus i packandet!

Posted in Allmänt
on 23 juni 2009

I morgon bitti så bär det alltså iväg till Norge.

Har hållt på hela dagen med att packa – packa upp och packa igen. Har nog med mig kläder för en månad med mig men är bara borta till på måndag. Det blir inget bloggande då jag inte har något modem till den bärbara ännu, men lite Twitter kommer det allt bli för det går ju göra via mobilen. (Twitter syns i menyn nästan längst upp)

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng