Paus i packandet!

Posted in Allmänt
on 23 juni 2009

I morgon bitti så bär det alltså iväg till Norge.

Har hållt på hela dagen med att packa – packa upp och packa igen. Har nog med mig kläder för en månad med mig men är bara borta till på måndag. Det blir inget bloggande då jag inte har något modem till den bärbara ännu, men lite Twitter kommer det allt bli för det går ju göra via mobilen. (Twitter syns i menyn nästan längst upp)

5 Comments

 • Reply Linda

  Låter härlig att komma iväg så där.
  Hoppas du får det helt underbart nu :kram:

  23 juni 2009 at 17:14
 • Reply Micke

  Härligt med en fotoresa så här!
  Twitter och allt sånt man måste regga sig på är jag själv ingen vän av.. jag vill ha allt direkt på sidan jag.

  23 juni 2009 at 18:59
 • Reply Johanna Nylund

  Här har du en till som irrar runt bland all packning. Nu tror jag allafall att jag börjar bli färdig.

  Vi se i ottan

  Kram Johanna

  23 juni 2009 at 21:26
 • Reply Annette

  Hej Maria.
  Hoppas du finner Norge lika underbart som jag alltid gör, fast jag har ju son och sondotter där så jag är lite ”norsk” i hjärtevrån, förstås.
  Ska bli kul att se foton när du väl är hemma igen. :kram:

  24 juni 2009 at 09:21
 • Reply FOTO I NORR - MARIE

  Hoppas du får en fin foto resa och ha det nu så trevligt! Ha det gott

  24 juni 2009 at 12:32
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng