Glass i fulla lass

Posted in Allmänt
on 24 mars 2011

Egentligen så borde jag fila på mitt personliga brev (version nr4) som ska vara klart att visas upp hos jobbcoachen i morgon men jag har kört fast så jag tänkte istället visa vad jag mumsa på i lördags.

Efter att ha gått ner 6 kilo så hade bestämt att det var dags för en ät-vad-du-vill-hur-mycket-du-vill-helg i helgen som var och jag njöt i fulla drag av denna skål med glass, bananer, maränger och chokladsås men sen blev det inte så mycket mer. Sötsuget stillat för en lång tid framåt och nu är det åter till brevet som gäller.

/
/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng