Solen skiner och blötsnö på marken

Posted in Allmänt
on 16 april 2010

På söndag ska jag med fotoklubben ut och fota vårblommor i ekbackarna utanför Kungsör. Så var det i alla fall tänkt men i morse när jag vaknade så var det blötsnö över allt och de har visst lovat mera, så frågan är om vi måste skotta fram de stackars blommorna? :D Just nu så skiner i alla fall solen och det är blå himmel utan moln så jag håller tummarna att det fina vädret håller i sig.

Annars så är jag ganska mycket nöjd med livet idag:

♥ städade igår så nu är hela huset rent och fint.
♥ tog en rejäl motionstur med Maria K igår, så idag är jag stel som attans idag men det betyder också att jag är ett steg närmare min målvikt.
♥ det är snart helg och då blir det liv och rörelse i huset igen, med man och ungar hemma .
♥ har fått den nya laddar-sladden till den bärbara, så nu behöver jag inte oro mig att batteriet ska ta slut. Det roliga var att jag fick tag i en kompatibel sladd som kostade 329 kr med frakt, HP:s originalsladd kostar 750 kr.

Vad har du att vara nöjd över idag?

2 Comments

 • Reply Cia

  Här regnade det när jag gick till jobbet. :( :censored: men nu är det snart helg

  16 april 2010 at 10:41
 • Reply ulrica

  Vad härligt att läsa om din morgon och dag, jag blev alldeles glad :) Så vad gör mig glad idag då?
  – Jo, jag har fått min önskade sommarsemester beviljad
  – Jag klev in här och fick en portion glädje
  – Solen letar sig fram bland bomullsmolnen
  – Det är freeeedag :)
  Jag hoppas du får en toppenhelg och att snöblasket helt försvinner till fototuren på söndag!!
  KRAM Ulrica

  16 april 2010 at 10:58
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng