Arboga tur och retur

Posted in Allmänt
on 21 april 2010

IMG_3451-2Idag så var det dags för Mikaelas utvecklingssamtal i skolan där bort i Arboga. Samtalet gick bra,Mikaelas klassföreståndare talade om att Mikaela är en duktig och glad tjej, vilket är jätteroligt att höra. Samtalet var klart 9:00 och efter det så skjutsade jag henne till Arboga badhus där hon hade tänkt vara tills hennes första lektion börja 12:40, men tji fick vi, badhuset öppnar alla dagar 06:30 utom på onsdagar förstås då öppnar de klockan 10.

För att hon skulle slippa stå utanför i kalla blåsten åkte vi in till centrum och gick på kondis. Vi hade en trevlig stund, hon drack kaffe och jag tog för omväxlingen skull en kopp te och så delade vi på den jättegoda bakelsen som syns på bilden.

Nu är jag hemma igen och sitter och funderar om jag skulle ta och ta tag i verksamhetsberättelsen som ska vara klar till på söndag då det är årsmöte i Köpings Fotoklubb. Inte sugen direkt, så jag skjuter nog på det till i morgon 😀

Det blir nog lite film istället jag har precis fått hemma denna filmbox, så nu har jag över 12 timmar film att se i fram i mot  – jag älskar BBC:s kostymfilmer.

You may also like