Semester

Posted in Allmänt
on 17 juli 2006

Så har då första veckan på semestern kommit och gått. Under veckan som var så fyllde Mikaela 14 år. Detta firade vi med förstås med tårta och presenter. Hon hade önskat sig presentkort på HM och Kicks (vilket hon också fick).

I lördags så tog vi en tur med metspöna, jag fick en mört och Linnea och Mathias fick varsin liten Abborre, dessa kastade vi dock tillbaka så att de skulle få växa till sig lite.

Har försökt att vara i solen för att få lite färg då vi ska åka till Skara sommarland nästa vecka och då kommer vi ju att vara ute i solen hela dagen. Jag har smörjt in mig med solskyddskräm och istället för den vanliga knallröda färgen jag brukar ha så är jag faktiskt blivit lite brun, fast om jag står bredvid ungarna och Jukka så ser jag fortfarande likblek ut. ;)

3 Comments

 • Reply Lena

  låter härligt…

  17 juli 2006 at 11:24
 • Reply Jeanette

  Hejsan!!

  Kikar in efter att jag såg att du nämnde Köping i Pias blogg.. Känner lite folk i Köping samt att min bror jobbar där. När jag kommer hit ser jag att du har hörapparater (det har jag med)

  Visst är det härligt med semester, det har vi med här hemma (Borås) det är så underbart.. Läste att ni skall till skara sommarland, dit brukar vi åkla varje år med barnen.. men i år ville de inte, utan har valt liseberg istället.

  Ha det gott!

  18 juli 2006 at 16:16
 • Reply Pia

  Jo du så kan det vara, att bli brun är så olika.
  Mina båda barn har alltid blivit så kanonbruna snabbt.. benen oxså. Själv blir jag brun ganska så lätt nu för tiden, men benen de vill inte riktigt. Är så avis på alla som har vacker färg där.
  Ha en skön semester och sommar. Kul du tittade in till mej.
  Kram:razz:

  18 juli 2006 at 20:33
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng