Semester

Posted in Allmänt
on 17 juli 2006

Så har då första veckan på semestern kommit och gått. Under veckan som var så fyllde Mikaela 14 år. Detta firade vi med förstås med tårta och presenter. Hon hade önskat sig presentkort på HM och Kicks (vilket hon också fick).

I lördags så tog vi en tur med metspöna, jag fick en mört och Linnea och Mathias fick varsin liten Abborre, dessa kastade vi dock tillbaka så att de skulle få växa till sig lite.

Har försökt att vara i solen för att få lite färg då vi ska åka till Skara sommarland nästa vecka och då kommer vi ju att vara ute i solen hela dagen. Jag har smörjt in mig med solskyddskräm och istället för den vanliga knallröda färgen jag brukar ha så är jag faktiskt blivit lite brun, fast om jag står bredvid ungarna och Jukka så ser jag fortfarande likblek ut. 😉

You may also like