Igen!

Posted in Allmänt
on 9 juni 2009

Så har vi då blivit uppsagda igen, denna gång rök alla timmar för oss alla 🙁

Än dock inte hoppet ute, jag håller tummarna att det efter sommaren ska lösa sig med ägare/hyran-frågan och att vi då får tillbaka våra arbeten. Det känns lite konstigt att vara uppsagd men jag tänker inte börja ora mig idag, först ska jag ha en lång fin sommar och så få vi se till hösten hur det blir.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng