Arbetslös!

Posted in Allmänt
on 26 februari 2009

Jag har en tid misstänkt att vi på macken kommer att bli uppsagda, vilket konstigt nog inte har påkallat några speciella känslor hos mig. Idag har vi haft personalmöte och då meddelade chefen att vi alla kommer att bli uppsagda den 28 mars. Jag har jobbat på macken i snart 8 år och i sommar efter uppsägningstiden på 4 månader så tar det alltså slut. Det börjar nu sjunka in i mitt medvetande och jag kan tala om att det är en jä-la skillnad mellan att misstänka och veta, känner mig så förbannad, ledsen och förtvivlad.

Är nog till största delen förbannad, tyvärr så kan jag inte idag gå in på varför vi blir uppsagda men den dag när jag har slutat så kan jag tala om vad och precis vad jag tycker och tänker om den här jä-la historien.

6 Comments

 • Reply Agneta

  Men usch då så himla trist för dig. Låter som en eländig historia det här. :censored:
  Etter värre måste ju vara att du skall jobba i hela 4 månader när du ändå vet att du skall sluta. Den tiden verkar inte ge någon inspiration alls till att göra ett bra jobb och är orsaken til uppsägningarna dessutom tråkig, ja då blir det tungt.
  Vore allt gott om du kunde ta dina pinaler och gå hem för gott, genast!
  Hoppas innerligt att du hittar något annat jobb snarast, trots att det kanske blir svårt då du inte lär bli ensam om att leta.
  Styrkekramar i massor till dig vännen!
  /Agneta

  26 februari 2009 at 18:25
 • Reply Susanne

  Men usch och oj, stackars dej som måste våndas över jobbet! Det låter inte särskilt trevligt alls :kram: Men jag hoppas ändå att det löser sig för dig, vem vet det kanske öppnar sig helt nya möjligheter för dig framöver… Någon kanske behöver en duktig fotograf?? :up::up:Håller tummarna för dig vännen!
  Många kramar,
  Susanne

  26 februari 2009 at 20:55
 • Reply Micke

  Nämen fy!
  Säger som Agneta att det är ju inte nått inspirerande gå till jobbet nu i 4 månader och hela tiden veta det är slut efter detta.

  26 februari 2009 at 22:46
 • Reply Marie

  Ja det var inget skoj alls att höra, vad trist verkligen. Folk får gå från alla håll hör man och det är verkligen tråkigt helt klart. Hoppas det löser sig för dig eller att di får vinna en miljon kanske?

  Kraam Marie ;)

  1 mars 2009 at 08:30
 • Reply Anki

  Inte roligt att bli utan jobb i dessa tider. Håller båda tummarna för att du snabbt ska få ett nytt, stimulerande och trivsamt arbete hos en bra arbetsgivare och med trevliga arbetskompisar. :kram::kram::kram:

  2 mars 2009 at 07:51
 • Reply Sylvia

  Hejsan Maria!
  Tack för titten hos mig:tack: På IT-kafe´t jobbar jag ideellt lite då och då..är en glad pensionär som slutande några år tidigare än beräknat som sköterska på en vårdcentral.
  Håller tummarna för dig att det ska ordna sig med ett nytt jobb eller kanske du kan få börja en utbildning på något du skulle gilla med en skälig lön under tiden. Det är du värd efter att ha jobbat så länge som 8 år på macken.Grubbla inte för mycket nu…det brukar ordna sig tii det bästa till slut :)
  Kram Sylvia

  2 mars 2009 at 19:07
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng