Snön är tillbaka

Posted in Allmänt
on 3 mars 2009

Vi har fått massor med snö men det är inte speciellt roligt för det är bara nollgradigt ute.

I morse efter jag hade lämnat ungarna i skolan så åkte jag till jobbet och körde min bil igenom snabbtvätten (jag hade nog en av stans skitigaste bilar) sedan så hade jag tänkt att ta en promenad med kameran men istället för att att göra det så åkte jag hem, hade ingen lust helt enkelt. Få se i helgen om det blir en tur då istället.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng