Svensson favorithobby?

Posted in Allmänt
on 11 juni 2008

Svenssons favorithobby måste väl ändå vara att klaga på vädret?

Alltså i två veckor nu så har jag hört ett en massa gnäll om det varma vädret och hur bra det skulle vara med regn. Så i morse var det svalt och lite gråkallt, ja då var det för kallt!!! På eftermiddagen så regnade det och då kom det ju förmycket på en gång, men de slutade regna efter en stund, ja då blev kommentarerna att det hade kommit alldeles för lite. :glare:

Min undran är, vad är lagomt väder?
Alltså, inte för varmt eller för kallt, inte för blött eller för torrt etc. etc.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng