Hoppa studsmatta

Posted in Allmänt
on 10 juni 2008

Det gör Mathias och Linnea i stort sätt varje dag. Mikaela (som är 15 år) passade på att studsa en stund med pojkvännen igår kväll, när den för en gång skull var ledig. Vi har både regler och skyddsnät men vad hjälpte det. De krockade och Mikaela fick ett jack ovanför ögat.

Så jag skjutsade iväg henne till akuten, vilket var dumt för vi skulle ju ha ringt till distriktsläkaren, men som jag förklarade för dem på att akuten, en uppjagad mamma tänker inte på sånt. Tur nog(!) så fick vi låna telefon där och ringa sjukvårdupplysningen, sköterskan som svarade sa att vi var välkomna tillbaka till akuten kl.21:00 då det skulle finnas en doktor på plats som kunde sy hon sa även att man kunde vänta högst 5 timmar på att sy ett sår så vi skulle klara den marginalen ( med ett par minuter räknade jag ut efter jag hade lagt på luren.)

När vi var på väg ut från akuten frågade en sjuksköterska hur det gick och jag sa att vi skulle komma tillbaks kl. 21:00, hon såg mycket förvånad ut och sa att man ska ju vänta högst 4 timmar med att sy så hon ringde ner till distriktläkaren och kollade om det fanns någon kvar som kunde sy, och det fanns det. Så vi sprang ner till distriktläkarmottagingen där Mikaela fick såret sytt, tre stygn blev det.

Doktorn sa också att om vi hade fått vänta till klockan 21 så hade det inte gått att sy ihop såret.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng