Köpa cykel

Posted in Allmänt
on 14 juni 2008

Igår var jag, Linnea och Mathias in till stan (Köping) för att titta på cyklar. Vi ska köpa nya cyklar till Linnea och Mikaela.

Linnea har längtat så länge så jag tänkte att vi kunde ta en sväng upp på stan igår och kolla vad som finns på stans cykelaffär. Hittade vi någon som passade så kunde vi köpa den för att sedan låta Jukka hämta den (eller de, om vi skulle hitta en sådan som Mikaela vill ha också) på tisdag när han är ledig.

Sagt och gjort vi klev in i affären och den en glad tjej talade om att cyklarna fanns en trappa ner, vi gick ner och började titta på cyklarna, vi hann gå runt två gånger utan att det kom någon och fråga om vi behövde hjälp. Vi gick sedan vidare och tittade på väggen där det hängde cykelhjälmar, mitt imot den stod det en dörr vidöppen och där inne satt det två stycken vid ett bord, de måste ha hört och sett ungarna men ingen kom ut och frågade om vi ville ha hjälp.

Ska man köpa något så pass dyrt som en cykel och i detta fall två då borde man också få lite service när man kliver in i affären. Sådant här nonchalans gör mig så himla irriterad så på tisdag åker vi till Västerås och köper cyklar istället.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng