Äntligen torsdag

Posted in Allmänt
on 16 april 2009

Kom hem från jobbet idag och kände mig så trött och sliten :depressed: men vad gör det för idag är det torsdag och imorgon jobbar jag bara mellan 08:00-10:00 (extratid) då jag ska fakturera det som har samlats de senaste veckorna.

Jukka hade köpt kebabpizza till middag och det var så gott, ibland så måste man få njuta lite, fast kanske har jag njutit lite för mycket senaste tiden för arbetskläderna börjar bli lite väl trånga. Fast just nu orkar jag inte bry mig om det fast jag vet att jag måste rycka upp mig innan jag börjar rulla fram.

img_2018-2

Igår så var jag och köpte ett par nya gummistövlar, ett par Tretorn som är helt underbara att gå i, för att vara ett par gummistövlar alltså, de kostade 450kr men jag hoppas att de håller i många år.

Det är bäst att förbereda sig så att man kan gå ut på en fotopromenad efter att det har regnat och slippa bli blöt om fötterna.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng