Nästa fredag!

Posted in Allmänt
on 7 maj 2013

Japp, nästa fredag gör jag min sista dag i skolan, hade tid till den 20 juni men alla uppgifter är gjorda och jag har även hunnit med lite repetition, så snart kan jag alltså titulera mig löne- och ekonomiassistent :D

Apropå arbete, och detta skriver jag utan ironi, det måste verkligen vara jobbigt att vara arbetsförmedlare, jag mailade min arbetsförmedlare förra veckan för att be om en tid då vi kunde träffas för att gå igenom min handlingsplan som går ut denna månad. Tyvärr så hade hon ingen ledig tid förrän i september så jag skulle återkomma då. Som sagt det kan inte vara roligt att vara arbetsförmedlare när man har ansvar för en så stor grupp arbetslösa så att man inte ens hinner träffa dem.

1 Comment

 • Reply Karin

  Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta!
  Kram Karin

  14 maj 2013 at 21:52
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng