Äntligen vinter

Posted in Allmänt
on 20 januari 2007

-10º c och snö ut, äntligen vad jag har längtat. Jag hoppas att snön nu får ligga kvar ett kvar allt blis så mycket ljusare och allting känns så mycket lättare när det finns snö på marken (i lagom mängd förstås, inte ens jag vill ha en snöstorm).

I går så var vi till Arboga badhus igen, simmade 12 och en halv längd, hade inte tid med mer då vi skulle vidare och gratta min lillasyster (36 år den 19/1) och hennes älsta son som fyllde 3 år.

Tack vare att jag hade motionerat lite så kändes det inte så farligt att äta lite av Magdas (syrrans) goda hembakta kakor. Jag måste annars passa mig hela tiden då kroppens sug efter nikotin gör att jag skulle kunna äta precis hela tiden. 

20 dagar utan snus – detta är en stor personlig seger 😆

You may also like