Äntligen vinter

Posted in Allmänt
on 20 januari 2007

-10º c och snö ut, äntligen vad jag har längtat. Jag hoppas att snön nu får ligga kvar ett kvar allt blis så mycket ljusare och allting känns så mycket lättare när det finns snö på marken (i lagom mängd förstås, inte ens jag vill ha en snöstorm).

I går så var vi till Arboga badhus igen, simmade 12 och en halv längd, hade inte tid med mer då vi skulle vidare och gratta min lillasyster (36 år den 19/1) och hennes älsta son som fyllde 3 år.

Tack vare att jag hade motionerat lite så kändes det inte så farligt att äta lite av Magdas (syrrans) goda hembakta kakor. Jag måste annars passa mig hela tiden då kroppens sug efter nikotin gör att jag skulle kunna äta precis hela tiden. 

20 dagar utan snus – detta är en stor personlig seger :lol:

4 Comments

 • Reply Lena

  Hejsan! Här i Borås har vi också lite snö på backen. Synd bara att det verkar som om det skall övergå i regn. Det blir ju onekligen mycket ljusare och trevligare med lite snö.
  Ser att du ändrat lite på layouten. Jättesnyggt.
  Ha en trevlig helg….Lena

  20 januari 2007 at 14:25
 • Reply Nanne

  GRATTIS Maria till att ha slutat snusa. Jag håller tummarna för att du ska klara det. Jag tycker att du är jätteduktig som klarat så länge. Här har det också snöat idag och nyss när jag var ute med Bonzo blev han alldeles galen. Han älskar snö.
  Ha en fin helg, vännen.
  Kram från
  Nanne

  20 januari 2007 at 22:11
 • Reply Kerstin

  Hej Maria
  Det är första gången jag skriver i en blogg. Vi här uppe i Alfta har oxå fått en del snö igår hade vi minus17. Men nu när jag klev opp var det minus 4,5. Lycka till att sluta med snusandet. Ha en skön söndag. Kram Kerstin

  21 januari 2007 at 08:15
 • Reply Karin

  Hej Maria! Bara jag på besök! Håller tummarna att du lyckas bli snusfri. Och vad duktig du är som simmade så många längder. Kram Karin

  26 januari 2007 at 17:22
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng