Måndag morgon

Posted in Allmänt
on 29 januari 2007

Mathias fyllde 10 år i fredags, vad tiden rinner iväg. Han som nyss var mammas lilla baby. I lördags hade han kalas på badhuset och det var mycket lyckat, ungarna badade av hjärtans lust och sedan så fick de bulle, glass i stora lass och en godispåse, allt detta för priset av 50:- p.p. och jag slapp städa efteråt. Kan det bli bättre?

Idag så är Mathias sjuk, han vaknade med magont och ligger nu nedbäddad i soffan jag uppe på sitt rum ligger Mikaela och vilar, hon har feber och är förkyld, den enda som var pigg som en mört i morse var Linnea, jag håller tummarna att hon får fortsätta att vara frisk.

Ute är det alldeles underbart, -8°C och snön gnistrar vit. När Jukka kommer hem så ska jag ta en riktigt lång promenad, för det är så skönt att promenera i det härliga vintervädret.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng