Ny på jobbet!

Posted in Allmänt
on 9 december 2010

Igår så arbeta jag min första dag som timvikare i Ullviskolans kök. Jag tänkte att det var dags att börja göra något och tills jag har fått ett heltidsjobbs så är ju några timmar här och där bättre än inga alls :) Det var fantastisk att jobba igen, träffa vuxna människor och bara ha något och göra igen, jag tillbringade dagen i findisken och jag tror faktiskt att jag log hela tiden. Tjejerna i köket var jättetrevliga och de 6 timmarna rusade fram.

Idag så ska jag jag tillbaks och vara ute i matsalen tillsammans med I-M och få lära mig en del av de rutiner som finns där. Jag är stel som en planka, träningsvärk nästan över allt men jag hoppas att det ska gå över bara jag kommer igång med dagen.

2 Comments

 • Reply ulrica

  Har du blivit timvikarie?! Grattis :). Det måste ju vara jätteskönt att få komma iväg och jobba, även om det inte är ett fast heltidsjobb som du säger!

  Bara att få känna sig behövd några timmar åt gången är en underbar känsla, och jag är så himla glad för din skull!!

  Jag önskar att du bodde lite närmare så vi kunde ses lite oftare, fotopromenader och lite gott fika :)
  Kram Ulrica

  9 december 2010 at 19:44
  • Reply Maria

   Ja det är verkligen jätteskönt att ha något att göra igen, idag blir det tredje dagen jag jobbar och jag är så slut så jag vet inte vilken fot jag ska stå på, tack o lov att det är lördag i morgon :lol:

   Jag önskar också att vi bodde närmare varann det så roligt att kunna träffas oftare.

   Kram Maria

   10 december 2010 at 07:37

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng