Äntligen!

Posted in Allmänt
on 14 april 2013

Efter att varit fruktansvärt trött och förkyld i flera veckor så vaknade jag i morse vaknade jag strax före sex och var pigg :D Inge grus i ögonen, ingen förkylning och ingen huvudvärk – det var så skönt att jag låg kvar i sängen en halvtimme och bara njöt av den härliga känslan att vara frisk.

Idag ska jag minska på smutstvätten som har blivit en ganska stor hög, göra klart ett födelsedags kort och om det finns tid över så tänker jag fortsätta att redigera bilder som jag ska ha i mitt bildgalleri som jag håller på att göra i ordning.

Jag tror vet att det kommer bli en fin dag idag, på alla sätt och vis.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng