En mycket jobbig dag

Posted in Allmänt
on 16 januari 2007

Igår så kändes det riktigt bra att jag har slutat snusa och idag så höll jag nästan på att ge upp, vilken pärs det var, suget var något fruktansvärt. :( men det känns lite bättre nu och jag tog aldrig någon prilla :)

Försöker att tänka på annat och hela tiden göra något, men lätt är det inte. Idag så ska jag åka med familjen och bowla, detta är något jag aldrig har gjort förut men jag har alltid tyckt att det verkar kul.

2 Comments

 • Reply Susanne

  Hej svejs, nu här jag här igen för att heja på dig :smile: När jag slutade röka så blev jag en frenetisk tuggummi-tuggare – inte nikotintuggummi eftersom jag var gravid, utan vanliga, sockerfria tuggummin. Faktiskt så hänger vanan lite kvar än, för jag tar gärna ett tuggummi efter maten nu också – men det är ju bara nyttigt för tänderna, så det gör väl inget, eller hur :mrgreen: Själv har jag bestämt mig för att bli av med några extra kilon, så nu är det mindre portioner och mer promenader som gäller :eek: Vad kul det låter med bowlingen, jag tycker det är superkul! Hoppas att ni hade en riktigt rolig stund tillammans allihop :wink: Håller tummarna för dig vännen, stor kramis!

  17 januari 2007 at 10:23
 • Reply Mia

  Försöker gå ner i vikt och undvika det mesta som är gott *ler* – så känner igen mig i det du beskriver.

  19 januari 2007 at 14:09
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng