En mycket jobbig dag

Posted in Allmänt
on 16 januari 2007

Igår så kändes det riktigt bra att jag har slutat snusa och idag så höll jag nästan på att ge upp, vilken pärs det var, suget var något fruktansvärt. 🙁 men det känns lite bättre nu och jag tog aldrig någon prilla 🙂

Försöker att tänka på annat och hela tiden göra något, men lätt är det inte. Idag så ska jag åka med familjen och bowla, detta är något jag aldrig har gjort förut men jag har alltid tyckt att det verkar kul.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng