Måndag hela dagen

Posted in Allmänt
on 30 oktober 2006

Grått och trist ute så denna lediga dag håller jag mig inne.

Gjorde stuvade morötter till kasslern idag, tänkte att det kunde vara lite kul med något nytt. Lade upp lite på ungarnas tallrik (och då menar jag verkligen lite) Linnea sa: – Mamma, du vet att jag bara äter tomat, andra grönsaker är inte gott. Mathias han gick med på att ta upp det om han aldrig slapp äta det någon mer gång (suck). Undrar om jag törs mig på att bjuda på fläsk med stuvad vitkål någon dag? ;)

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng