Goda nyheter?

Posted in Allmänt
on 10 mars 2009

Fick idag veta att vi på jobbet inte kommer att bli uppsagda allihop som vår arbetsgivare tidigare har sagt, utan istället så ska vi få gå ner i tid, för mig blev det ca. 2,5 timme mindre i veckan och det går väl ann för mig som jobbar full tid värre är det för de som redan bara har deltid. Sedan så fick jag ett mycket sämre schema än vad jag har haft tidigare, men det är ju bara att gilla läget.  Idag så får man vara glad att det inte blev värre.

Detta med att vi inte bli helt uppsagda gäller alltså just nu och över sommaren, till hösten kan det fortfarande bli så att vi blir av med jobben, men den dagen den sorgen.

6 Comments

 • Reply Micke

  Jaaa, det är nog bara gilla läget ja som det så käckt heter. Blev ju inte så mycket mindre tid för dig då som tur var.

  10 mars 2009 at 20:00
 • Reply Cia

  Tja jag skulle vilja sparka min chef. En kille på lagret (som för övrigt inte är kvar längre) sa åt vår VD att om han vann en miljon skulle han gå in på hans kontor och snyta sig i hans gardin… Nog många som hade velat säga det.

  Just nu är jag tacksam över att ha ett jobb.

  11 mars 2009 at 10:32
 • Reply Lena

  Ja som det ser ut på arbetsmarknaden idag så får man vara tacksam så länge man åtminstone får behålla jobbet. Men det är ju alltid tråkigt med negativa förändringar.
  …..Lena

  11 mars 2009 at 14:01
 • Reply Christina

  Gilla läget är en konst i sig men säkert ett tvång idag. Skönt att arbetslivet har lämnats till historien. Vann fotoklubben igen ! 2 inteckningar av 8 möjliga. Nu ställs det krav Kan jag infria dom tro?

  Kram Christina

  11 mars 2009 at 15:24
 • Reply Anki

  Vet inte om jag ska gratulera eller …?! Tryggt i alla fall att veta att du har ett arbete och en inkomst längre än beräknat. :kram:

  13 mars 2009 at 09:15
 • Reply Marie

  Ja men det är väl bra eller?Man hade kunnat miste jobbet helt. Ha det gott. Kram Marie :caffienated:

  14 mars 2009 at 08:45
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng