Bröllopsdag

Posted in Allmänt
on 28 juni 2007

Idag så firar jag och min man att vi har varit gifta i 10 år.

arkiv

2 Comments

 • Reply Trolltyget

  Hej… efter att snurrat runt lite överallt på din sida som jag hittade från en länk, sätter jag mina avtryck här (”)(”) för att säga att du har en underbar sida… kommer tilbaka senare, nu är det semester…

  1 juli 2007 at 18:39
 • Reply Trolltyget

  Asch… glömde ju i hastigheten att säj GRATTIS

  1 juli 2007 at 18:40
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng