Lugna gatan!

Posted in Allmänt
on 6 december 2008

Där bor jag. Här händer inte mycket utan vadagen går i sin vanliga lugn.

Istället för minusgrader och härlig vit snö så har vi mörkt, grått och regn, regn, regn  :(  Det börjar bli dax att ta fram lucia-klänningarna (jag har ett helt lager i alla möjliga storlekar) för att se vilka som är lagom till Linnea det är ju inte så långt kvar till Lucia och allt vad det innebär.

I rummet står nu våran nya TV, en 40 tums LCD-TV, visst är det bra bild men jag är nog ändå lite besviken. Bilden är så skarp så att istället för att man ser en film så känns det som om man tittar på en inspelning av en film (hänger ni med) men det är väl en vanesak.

Så mycket fotografering har det inte blivit den senaste tiden, det har ju bara regnat men jag hoppas att regnat ska ge sig någon gång och då ska jag bege mig ut igen, för det kliar i fingrarna. Det var i alla fall uppehåll en kväll i början av veckan då jag och ett par vänner passade på att fotografera en vy över Köping, men korten ligger fortfarande kvar i kameran, vi får se om något duger att visa upp.

Ungarna har börjat skriva önskelistor, har kikat lite på Mathias lista och där är det spel och LEGO som gäller. Linnea är inte klar med sin än och Mikaela hon har inte skrivit någon då hon ”bara” önskar sig en bärbar dator. :lol:

1 Comment

 • Reply joacim

  Haha, bara en bärbar jaja… ;) Hoppas outcome av vyfotograferingen blir att vi får se något kort av ”mitt Köping” eller hur det var med det där tokiga programmet…

  Julefrid till dig!

  6 december 2008 at 09:07
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng