Huvudet snurrar och ansiktet kliar

Posted in Allmänt
on 4 november 2006

Jag har abstinens så jag håller på att gå åt, nikotinabstinens alltså. Jag har nämligen bestäm att jag ska minska mitt snusande från 1 1/2 dosa om dagen till så lite som möjligt. Är inne på andra dagen och fast det är himla jobbigt så går det ändå mycket bättre än jag trodde att det skulle göra.

Igår så använde jag 10 totalt och idag så har det blivit 4 stycken hitills, mot en 20 -25 i vanliga fall. Varför minska/sluta? Jo, jag räknade ut att jag snusar upp 12000kr om året, det är ju inte himla klokt, tänk vad mycket jag kunde ha gjort för de pengarna så nu får det vara nog.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng