En kopp te och en lugn dag

Posted in Allmänt
on 13 september 2015

Det har var ett par ganska jobbiga veckor pga att det för ett par veckor sedan brann hos grannen där jag jobbar. Det brann inte inne hos oss men all rök gick igenom alla lokaler och lämnade efter sig ett lager sot och en äcklig röklukt. Nu är vi dock på plats i nya frächa lokaler och jag har fått ett fint kontor med nya möbler.

Igår så var jag på pysselträff hos Arospärlan i Västerås, vi är ett gäng som träffas en gång i månaden och har en trevlig dag tillsammans med mycket prat och skratt och pyssel förstås. Jag gjorde inbjudningskort till mitt 50-årskalas som jag inte har bestämt mig om jag ska ha än eller inte. Korten går ju använda till annat om det inte blir av, vi får se.

Idag så blir det lugnt, höll på med storstädning hela förra helgen så det enda som ska göras idag är tvätt som ska tvättas och en middag som ska lagas. Det blir en skön söndag med andra ord.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng