Så var det då fredag!

Posted in Allmänt
on 4 januari 2008

Äntligen så börjar förkylningen släppa så i morgon ska jag börja jobba igen. Visst är det skönt att vara hemma ibland men jag tycker det blir jobbigt i längden i alla fall när man bara snorar och snorar.

Idag så jag och Linnea fortsätta och pyssla, vi håller på att göra en mobil som var med i paketet från pyssel-klubben igår. Måste säga att det är riktigt kul att sitta vid köksbordet och klippa och klistra, fast det går ju inte att jämföra med att sitta vid datorn ;-)

1 Comment

 • Reply Anki

  Inte dumt med litet variation, eller ?! Desto trevligare att få komma tillbaks till favoriten. Kul att höra att du börjar känna dig piggare :-)
  Kram

  5 januari 2008 at 20:06
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng