Jag gör annat helt enkelt!

Posted in Allmänt
on 5 oktober 2013

IMG_20131005_083756

Jag som alltid har älskat att fotografera och sitta och knappa på min dator har tappat intresset för det. Kameraväskan står i sitt hörn och har nu fått ett litet dammlager över sig, datorn som alltid har legat på vardagsrumsbordet eftersom jag använde den varje ledig stund har nu fått en mer undanskymd plats. Istället så fyller jag min lediga tid med att hålla på med Mixed Media som jag gjorde en del under 2012, det är så roligt!

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng