8 veckor senare

Posted in Allmänt
on 31 augusti 2013

Sist jag skrev i ”dagboken” var den 7 juli efter det så har dagarna bara sprungit iväg och det är idag 8 veckor senare. Som ni kanske vet så fick jag efter 9 månader tillbaka mitt gamla jobb(!) fast det är en sanning med lite modifikation. Då (förut) jobbade jag på ett litet åkeri och gjorde löner till knappt 20 anställda idag så är det 70 anställda och 30 till är på väg in så det är inte ett litet åkeri längre. Just nu är det ett otroligt tufft tempo men bara alla anställningar är klara så kommer det att bli lite lugnare, tro inte att jag klagar jag älskar varenda minut. Jag jobbar i ett team med personalchefen (som ordnade så att jag fick komma tillbaka) och det fungerar jättebra, det finns andra chefer där också som styr över övrig personal men jag är bara ansvarig inför personalchefen och det tycker jag är fint fint. Under min förra period så var det bara VD:n, personalchefen och jag som jobbade på kontoret nu är det 6 tjänstemän/chefer till och de är alla mycket trevliga arbetskamrater och det är skönt.

By the way!
I fredags så fick jag en mobiltelefon av vd:n på företaget, en Samsung S4 för att jag har jobbat så hårt och gjort ett bra jobb, naturligtvis med ett rosa skal då han vet att jag är svag i den färgen. Måndag till fredag 7-15 är den kopplad till ett fast nummer på jobbet (ja det går förstås att ringa mobilnumret också om man har det) resten av tiden är det min privata telefon (därför har jag nu nytt mobilnummer) och det är bara att ringa och surfa hur mycket jag vill och företaget står för räkningen. Något sådant har man aldrig varit bortskämd med tidigare. :oops:

genuine-samsung-galaxy-s4

Från arkivet

2 Comments

 • Reply Jenny

  Vad tycker du om telefonen? Jag funderar på att byta till en adroid telefon istället för iPhone som jag har nu.

  31 augusti 2013 at 22:22
  • Reply Maria

   Jag ”älskar” den!
   Har tidigare bara haft android-telefoner så om den är bättre eller sämre än en iPhone kan säga men jag skulle gissa att det bara är en smaksak.

   1 september 2013 at 06:52

  Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng