Huvudvärk

Posted in Allmänt
on 18 juni 2007

En vecka med huvudvärk (suck) har en liten förkylning som gör att huvudet dunkar. Börjar bli ganska less. Det gör inte jätteont utan det är precis så mycket att man känner av det hela tiden. Kan man gå till doktorn och säga att jag har lite ont i huvudet hela tiden?

Det har ju varit kanonväder den senaste tiden och i lördags kväll när det hade blivit svalare passade jag på att tvätta fönsterna ute och inne så söndag morgon när jag drog upp persiennerna för att titta ut genom de rena fönsterna såg jag bara hur regnade på det nytvättade fönstrena 🙁 inte en sol i sikte med andra ord. Jag blev inte speciellt lycklig, fast det blev grannen som är bonde, fast han ver inte riktigt nöjd han heller för han tyckte att det kom för lite.

Fast jag är glad också, jag har köpt en ny mp3-spelare som sla förgylla min vardag med ljuvlig musik, bara hubudvärken går över 😉

/

You may also like