Pendlar!

Posted in Allmänt
on 26 februari 2013

Så har man då blivit pendlare och det är väl sådär. Jag är inte riktigt bekväm med att vara tvungen att passa tåg-tider så jag är oftast på perrongen alldeles förtidigt och får stå och frysa en bra stund innan tåget kommer, men annars är det helt ok då det alltid har funnits sittplatser (ta i trä) och vagnarna har varit rena och hyfsat fräscha. Misstaget att sätta mig på platsen framför toalettdörren det kommer jag dock aldrig mer att göra om.

Annars så har jag idag flyttat över alla snapshots och Efit  från snapshots @ mimali.se hit, tänkte att det kunde räcka med en blogg så här vid sidan om mimali.se

 

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng