Så där ja!

Posted in Allmänt
on 6 januari 2008

Då var jag äntligen klar! Jag har skurit rent, skivat, delat och paketerat kött de senaste timmarna så det står härligt till, 21 påsar köttfärs à 550gr. blev det också.

Vi köpte en halv ko av grannen och jag måste säga att det är verkligen toppen när man har möjlighet att göra något dylikt istället för att behöva köpa kött på ICA.

Enda smolken var när Linnea ställde sig bredvid mig och fråga vilken av kossorna det var, om det var den stora bruna? eller den som var lite sned i ryggen? eller den…

2 Comments

 • Reply Agneta

  Hejsan, Maria!

  Men usch då……en halv ko :cry:
  Du har ju lagt ut en bild på en kossa som är så sööööt såååå…..inte kan jag väl äta kött efter detta :confused: Eller kan jag??
  Nåja, som du skriver så vill väl ingen köpa köttfärs i butiken längre….uschyanimej så äckligt.
  Får man väl mala själv i så fall.

  Hoppas du är pigg och kry igen, många som har flunsa nu läser jag på både bloggar, hemsidor och annat.

  Här i Göteborg har vi slask och trist igen. I går var det så vackert med ett pudertäcke av snö så det blev ljust och fint.

  Bantat ner din blogg har du också gjort, du är duktig du. Jag begriper inte hälften av alla termer, men det går ju bra ändå.

  Jag ojar mig över Telias strul….! Men det verkar som allt börjar komma igång igen, som tur är. Förargligt när mail försvinner för gott :censored:
  Krya på dig vännen!
  Kramisar, Agneta

  7 januari 2008 at 01:30
 • Reply Micke

  Småjobbiga frågor det där ja :biggrin:
  Bra med eget kött sådär.. men är ju lite göra.

  7 januari 2008 at 15:52
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng