Sjuka i huset!

Posted in Allmänt
on 10 februari 2011

Stora flickan ligger under täcket i ett mörkt sovrum för hon har jätteont i huvudet, grabbens bästa kompis är idag en hink för han har magsjuka och lilla flickan, ja, hon har magknip. Stackars mina barn, jag hoppas verkligen att de mår bättre snart.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Själv så mår jag oförskämt bra, inga större krämpor och vågens visare pekar sakta men säkert nedåt. Tänk vad bra det kan börja gå när man slutar banta och istället börja prioritera hälsan, ja då kom alltså viktminskningen igång.

Annars så är jag nu klar med ny hemsida, som en mycket duktig naturfotograf vid namn Lillebror Hammarström har beställt den av mig.

/

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng