I morgon är en annan dag…

Posted in Allmänt
on 3 januari 2010

IMG_2979

Imorgon så är det då slutligen sista dagen på arbetet och det känns tungt. Vad jag kommer att sakna mina goa, gulliga arbetskamrater, allra mest Maria och Carina som jag har jobbat med mest, alla rara kunder som jag har lärt känna under dessa år.

Sista veckan har det inte blivit mycket gjort, tankarna snurrar runt för full. Hur ska det bli? Vad ska jag göra? Längtar till på tisdag för då ska jag gå vidare i mitt liv, fast först kommer dock morgondagen,  jag börjar klockan 5:45 och jag lovar att dagen kommer att vara låååååååååååååååååååååång.

8 Comments

 • Reply Cia

  Ja jag håller tummarna o att det här är början på något nytt och bra. Själv ska jag in och kriga med ägaren av företaget jag jobbar på. Men det bloggar jag inte om för jag har sökt nytt jobb och de ville bland annat ha min blogg som referens.

  Men jag har inte ens fått svar på ansökan än.
  Men krig blir det imorgon, tror jag kommer att gråta. Men det skiter jag i. Han försöker lura alla på företaget på flera tusen kronor var i månaden. Inte juste.

  3 januari 2010 at 21:09
  • Reply Maria

   Håller tummarna för dig.

   5 januari 2010 at 07:29
 • Reply Doris/doje

  Ditt nya ställe ser mycket bra ut :-) .
  Önskar dig allt gott under det nya året, sköt om dig !
  Kramar, Doris

  4 januari 2010 at 22:26
  • Reply Maria

   Bilden visar min gamla arbetsplats, tyvärr så har jag inte lyckats få någon ny än.

   5 januari 2010 at 07:30
 • Reply Karin

  Snygg layout! :lol:
  Önskar dig allt gott för 2010.
  Kram Karin :wink:

  5 januari 2010 at 01:38
 • Reply heli

  Ush va tråkigt. Jag hoppas du snart hittar något nytt.
  Blir macken kvar ?

  5 januari 2010 at 12:24
 • Reply Annette

  Hej Maria, bara jag som tittar in för att lämna en varm kram, tänker på dig och hoppas allt ska ordna sig.
  Snyggt är det här också, men jag väntar mig inget annat.
  Oj så roligt det är att skriva här, påminner mig om min gamla skrivmaskin :lol:
  Kram,
  Annette som nu ska ändra alla länkar till dig. Kommer att sakna Marias Mix, minns du hur vi funderade ut det namnet?

  6 januari 2010 at 09:35
 • Reply Linda

  Det kommer bli så småning om. Jag känner så väl igen dina känslor vännen. Jag har levet utan jobb länge nu. Men skam den som ger sig eller hur??
  Dessutom lekar jag ju glamourmamma och det är inte illa det heller!
  Håller verkligen tummarna för att det blir nåt nytt för dig väldigt snart :-)

  Massa kramar

  6 januari 2010 at 13:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng