Bullar på hög!

Posted in Allmänt
on 29 mars 2010

Det händer inte ofta men ibland så tar vi fram kaveln och sätter igång med bull-bak. Vi (det är jag och Linnea) tillbringade gårdagen med att baka, jag läser recept,  kavlar och diskar medans Linnea fixar resten.

MG_7502

Från arkivet

4 Comments

 • Reply Cia

  Jag bakar mer än gärna, problemet är att jag har bullstop… Nä jag har bakstop enligt M.

  29 mars 2010 at 18:44
 • Reply Linda

  Åhh ser smarrigt ut må jag säga. Jag skulle nog tyvärr inte få i mig några just nu dock. Magen krånglar här..

  Hoppas du har det fint tjejen? :luv:

  30 mars 2010 at 10:32
 • Reply Linda

  Hej vännen inne med en onsdagkram! Hoppas du mår gott? :luv:

  31 mars 2010 at 11:09
 • Reply Doris/doje

  Bra arbetsfördelning :up: .
  Sköt om dig ! :kram: , Doris

  6 april 2010 at 23:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng