Sista veckan

Posted in Allmänt
on 28 december 2009

 

Så har då sista veckan på arbetet kommit, usch vad tiden har gått fort samtidigt som dagarna på jobbet har sniglat sig fram. Är ledig i morgon (tisdag) och sedan så arbetar jag ons-, tors-, fre-, lör-, sön- samt måndag och sedan är det alltså slut. Tro nu inte att jag gräver ned med i självömkan, så himla roligt jobb har jag inte så att jag kommer att sakna det allför mycket, värre är det med lönen, den kommer jag verkligen att sakna 😉

MEN nu kommer snart ett nytt år och då hoppas jag på nya chanser och möjlighter, vem vet allt kanske ordnar sig till det bästa.

Annars så håller jag på att göra om i bloggen så jag hoppas ni har överseende för det som inte fungerar eller verkar konstigt det närmaste tiden, hoppas att ni kommer att gill förändringen det är något helt annorlunda än vad jag har haft tidigare.

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng