Vi har pysslat ute på altanen idag.

Posted in Allmänt
on 24 maj 2014

Vi har pysslat ute på altanen idag.

Från arkivet

1 Comment

 • Reply Agneta

  Hej!
  Vad gott det ser ut med alla färger! Det är riktigt så man känner hur det kliar i fingrarna. Att leka med färg o form är både roligt och avslappnande. Snygga skålar till penslarna, ser ut som lite spets upptill…tror jag i alla fall.

  Ah, härligt med nya örhängen och diskreta och söta är dom också. Elegant!
  Trevlig helg! Kram, Agneta

  29 maj 2014 at 00:27
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng