Åldersgräns 18 år

Posted in Allmänt
on 16 januari 2008

Man får ju inte sälj alkohol och tobak till någon under 18 år. När jag jobbar så är det bara gubbar över 50 som köper folköl och de behöver man ju inte kolla lägg på direkt. Värre är det med de tjejer/killar som vill köpa cigaretter, jag är urkass på att bedöma om de är över eller under 18 år.  Men jag måste säga att efter ha läst inlägget om killen som ville köpa två lättöl hos Konsum, inte ens jag är så kass. :confused:

1 Comment

 • Reply Anki

  Tycker själv att det är svårt att bedöma människors ålder. Själv så fick jag visa legimitation på Systembolaget upp till 35 årsålder – men har man kommit upp i den åldern är det nog lättare att ta det som en komplimang. Som yngre vill man nog inte verka yngre än man är.

  Kramar, Anki

  19 januari 2008 at 15:14
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng